Voor een efficiënte
aanpak door een
professioneel team

eva2.jpg
eva2.jpg

Mw. E.P. Boumans Paro-preventieassistente, chirurgie- en allroundassistente, bleekspecialiste

De zeer gedreven Eva Boumans studeerde in 2008 af als tandartsassistente aan het NOVA college in Haarlem. Hierna volgde zij gedurende twee jaar de opleiding tot Mondzorgkundige, waarna zij in verschillende praktijken werkzaam was als tandarts-, chirurgie- en preventieassistente. Sinds oktober 2012 is zij aan onze kliniek verbonden.

Eva heeft veel ervaring opgedaan binnen verschillende facetten van de tandheelkunde. Zij assisteert bij verscheidene chirurgische en tandheelkundige behandelingen die in onze kliniek uitgevoerd worden. Eva behandelt voornamelijk zelf patiënten op het gebied van mondhygiëne en preventie.  Tevens voert zij gedelegeerde tandheelkundige handelingen zelfstandig uit. 

In december 2015 heeft zij een cursus geavanceerde parodontale behandeling met goed gevolg afgerond. Eva is in samenwerking met de tandartsen verantwoordelijk voor het begeleiden van onze patiënten op het gebied van preventie en mondhygiëne en behandelt actieve parodontale problematiek. Zij ziet het als een uitdaging de patiënten alle handvatten te geven voor een goede mondhygiëne en daardoor samen met het gehele team een optimale mondgezondheid te creëren.

Accuratesse, empathisch vermogen en leergierigheid zitten in haar karakter. Zij leert graag nieuwe dingen om haar kennis te vergroten zodat ze onze patiënten nog meer zorg kan bieden. Op digitaal gebied is zij een goede aanwinst voor het team. Eva geniet van haar werk en is goed in het behandelen van kinderen.