Voor een efficiënte
aanpak door een
professioneel team

arndt.jpg
arndt.jpg

Prof. Dr. A. Happe Tandarts, implantoloog, parodontoloog, orale chirurgie, wortelkanaalbehandeling

Dr. Arndt Happe is een begenadigd practicus met een door ons niet eerder ervaren vaardigheid in de micro chirurgie, bone augmentation, soft tissue management en implanteren in de esthetische zone. Sinds 2008 is hij verbonden aan IANKOVITCH en verantwoordelijk voor alle chirurgische ingrepen zoals implantologie en paradontologie.

Na zijn studie tandheelkunde aan de Westfälische-Wilhelms Universiteit Münster in Duitsland heeft  hij zich verder gespecialiseerd als implantoloog bij de Duitse associatie voor implantologie.

In 2004 heeft hij daar de status van specialist in parodontologie behaald naar de standaard van de Duitse associatie voor parodontologie.

In 2006 werd hij gevraagd als co-auteur van het hoofdstuk ‘Bone Augmentation in Oral Implantology’ in Khoury, Antoun, Missika: Bone Augmentation in Oral Implantology (Quintessence Publishing, London/Chicago).

Verder is hij in 2007 werkzaam geweest als docent in het Master of Science programma voor Parodontologie aan de Steinbeis Universiteit Berlin in samenwerking met de Duitse associatie voor Parodontologie. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker op wereldwijde congressen, docent en redacteur.