Ons streven
is een mooi en
stralend gebit
voor het leven

'Denken én meedenken in oplossingen is haar kracht'

datum indiening: do 09 jun 2016, 13:22

Just a big smile...Niet zo maar voor iedereen weggelegd. Hele generaties zijn opgegroeid zonder beugel en met pijnlijke behandelingen die vaak ontstekingen bewerkstelligden met nog vervelendere behandelingen tot gevolg. Met (school-) tandartsen die te hardhandig waren. Zonder verdoving behandelingen uitvoerden en weinig tot geen advies m.b.t. onderhoud van ons gebit. Als gevolg heel veel angst, weerstand en weinig vertrouwen. Dus, zo bleef het glimlachen met gêne. Een hand voor je mond houden tijdens het lachen, niet breeduit lachen...

 

Toen kwam daar mevrouw Iankovich op mijn pad. Zij is een ware kunstenares op het gebied van tandheelkunde. Vakkundig & duidelijk geeft zij aan wat de mogelijkheden zijn, maar ook wat de onmogelijkheden zijn...en dat alles binnen ieders budget! Zij neemt dusdanig subtiel het heft in handen dat het direct vertrouwen uitstraalt. Denken én meedenken in oplossingen is haar kracht. Om haar heen een team tandartsen met dezelfde capaciteiten. Assistenten die anticiperen op het algeheel welzijn van de patiënt. Tijdens een behandeling een dekentje tegen de kou of een geruststellende hand op je schouder tijdens een verdoving. Alle comfort binnen de mogelijkheden. Het eindresultaat is een mooie natuurlijke glimlach, een mond met tanden aangepast aan het gezicht en in de juiste kleurstelling. 

 

Ik weet het nu, ik heb het ervaren. Iankovitch, exclusieve tandheelkunde staat voor kennis, mogelijkheden & een natuurlijke aanpassing van het gebit. Iankovitch: Kliniek voor Exclusieve Tandheelkunde staat voor maatwerk!

 

Een dankbare patiënte