Voor exclusiviteit
in kwaliteit en
natuurgetrouwe
benadering

Wortelkanaalbehandeling

In de kern van iedere gezonde tand en kies bevindt zich een kanaal waarin onder andere zenuwen en bloedvaten zitten. Door trauma of cariës kunnen deze ontstoken raken of zelfs afsterven. Tanden of kiezen kunnen daarnaast ook verkleuren of hun verankering verliezen. Een wortelkanaalbehandeling (zenuwbehandeling) beoogt de genezing van ontstoken weefsel.

Behandelingen - Wortelkanaalbehandeling

Behandelproces

Het proces voor een wortelkanaalbehandeling is afhankelijk van uw persoonlijke gebitssituatie. Door onze totaalaanpak als specialistisch team kunnen wij u de allerbeste opties bieden voor uw specifieke problemen. Zo kan het voor u zelfs mogelijk zijn een verloren gewaande tand of kies toch te behandelen en te behouden.

De wortelkanaalbehandeling behoort tot een specialiteit die bij ons optimaal beheerst wordt. Onze nationale en internationale specialisten hebben veel expertise opgedaan in deze specialisatie en zijn daarom in staat zeer complexe behandelingen met een voorspelbaar resultaat uit te voeren. U kunt bij ons ook terecht voor het herstellen van elders gedane wortelkanaalbehandelingen zonder tevredenstellend resultaat.

Wij verrichten iedere wortelkanaalbehandeling onder de microscoop. Dit is een absolute must in onze optiek.

Zodat uw tand of kies weer gezond is en er mooi uitziet

Wij begrijpen dat een wortelkanaalbehandeling bij veel mensen nare associaties kan opwekken. Daarom dragen wij er zorg voor dat iedere behandeling zo draaglijk mogelijk is, met een voorspelbaar resultaat. Zodat uw tand of kies weer gezond is en deze er weer prachtig uitziet.