Voor exclusiviteit
in kwaliteit en
natuurgetrouwe
benadering

Esthetische tandheelkunde

Wij geloven niet in het creëren van iets dat alleen maar mooi is. Het moet ook biologisch verantwoord zijn en duurzaam functioneel. Deze combinatie is ideaal voor een prachtig en sterk gebit. Tijdens én na uw eerste consult zullen we alle stappen en mogelijkheden uitvoerig met uw doornemen voordat we met de behandeling beginnen.

Behandelingen - Esthetische tandheelkunde

Behandelproces

Ieder behandelproces voor esthetische tandheelkunde is uniek omdat het afhankelijk is van persoonlijke gebitssituaties. Wij analyseren uw gebit in totaliteit en zorgen voor de meest optimale oplossing voor een stralend en gezond gebit. Vooraf nemen wij met u alle mogelijkheden door, zodat u de voor- en nadelen goed tegen elkaar kunt afwegen. Samen met u stellen we vervolgens een behandelplan op, gebaseerd op uw wensen maar ook op wat binnen de mogelijkheden van uw gebitssituatie past.

Samenvattend, in de esthetische tandheelkunde wordt gebruikt gemaakt van implantaten, facings, kronen, wortelkanaalbehandelingen, orthodontie, tanden bleken en tandvleescorrecties.

Zodat uw gebit eruit ziet alsof u nooit problemen heeft gehad

Door te achterhalen hoe bepaalde problemen in het gebit zijn ontstaan, kunnen wij u de meest duurzame oplossingen en behandelingen aanbieden. Zodat uw gebit eruit ziet alsof u nooit problemen heeft gehad en ook uw tandvlees weer gezond oogt.

Hier verschilt deze behandeling van de cosmetische tandheelkunde, waar eigenlijk alleen de tanden een ander aanzien krijgen.